Lonen in de kinderopvang voor baby's en peuters

Willebroekkaai 37, Brussel

Het verloningssysteem in de kinderopvang voor baby’s en peuters is afhankelijk van de subsidies die een organisatie ontvangt. Een begeleider op trap 0 en 1 heeft dus een ander loon dan een begeleider op trap 2b. In deze vorming wordt toegelicht welke lonen betaald moeten worden. Daarnaast komt ook aan bod wanneer de standplaats, haardtoelage en eindejaarspremie al dan niet dienen betaald te worden.

Deze vorming wordt gegeven door een juridisch expert bij Liantis (sociaal secretariaat).

Praktisch:

• Woensdag 12 juni van 19u30-21u30
  • Kostprijs: €30 leden van de Federatie Kinderopvang en klanten van Liantis, €60 voor niet-leden. Deze bedragen zijn exclusief BTW.
  • Locatie: Federatie Kinderopvang, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel (vlakbij het station van Brussel-Noord)