Positieve aandachttrekkerij: hoe komt jouw organisatie (weer) positief in het nieuws?

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Het werk als organisator of verantwoordelijke in de kinderopvang is het beste dat er is, daar zijn we het allemaal over eens. Het liefst vertel je dat aan iedereen die het horen wil en breng je jouw kinderopvang en het werk dat je voor de kleintjes doet, zo vaak en zo positief mogelijk onder de aandacht van alle ouders en andere potentieel geïnteresseerden. Maar hoe doe je dat nu precies? Waar vestig je de aandacht op, wat zijn jouw ‘unique selling points’?  Wat vertel je en laat je zien? Welke kanalen gebruik je ervoor? En, nog veel leuker: hoe krijg je het voor elkaar dat jullie werk straks misschien wel terug te zien is in de krant of in het lokale televisie-nieuws? Niet alleen dit komt aan bod: uitleg is er ook over wat te doen als het mis gaat. Als je organisatie juist minder positief in het nieuws komt. Hoe ga je daarmee om, wat kun je ertegen doen en hoe zorg je ervoor dat het weer de goede kant op gaat? De mensen van het Vakblad Kinderopvang en Onderwijs geven een workshop ‘positieve aandachttrekkerij’.

Door: Noelia Romero Cabrera - Vakblad Kinderopvang en Onderwijs

Praktisch:

• Wanneer: 19 juni 2019 van 19u30 - 21u30
  • Kostprijs: €30 leden van de Federatie Kinderopvang en klanten van Liantis, €60 voor niet-leden. Deze bedragen zijn exclusief BTW.
  • Locatie: Federatie Kinderopvang, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel (vlakbij het station van Brussel-Noord)