Federatie Kinderopvang

U bent hier

federatie kinderopvang

De Federatie Kinderopvang is een beroepsorganisatie die de belangen behartigt van de private sociale ondernemingen in de kinderopvang. De doelgroep van de Federatie Kinderopvang bestaat uit alle erkende of vergunde aanbieders / sociale ondernemers van kinderopvang met uitzondering van loutere lokale besturen-organisatoren. Dit zijn zowel kinderdagverblijven (die zich richten op kinderen van 0-3 jaar), als buitenschoolse kinderopvanginitiatieven (voor kinderen van 3-12 jaar).

De Federatie is een onafhankelijke organisatie die op de meest nauwe manier samenwerkt met UNIZO, zonder daarbij haar eigenheid te verliezen.

Sociaal ondernemerschap in de kinderopvang

Sociale ondernemers in de sector van de kinderopvang verdienen alle steun, want zij hebben letterlijk onze toekomst in handen. Daarom werd op initiatief van UNIZO de Federatie Kinderopvang opgericht.

De Federatie Kinderopvang staat voor een positieve en constructieve aanpak. Op een professionele en transparante manier willen we ondernemers in de sector van de kinderopvang ondersteunen met informatie, advies en belangenbehartiging.

Lees meer

Waar we voor staan
Wat we doen
Handvest Kinderopvang
Bestuur
Directiecomité
Mandaten

Overtuigd?

van de Federatie Kinderopvang en geniet van alle kortingen en voordelen.