Samenwerking Vakblad Kinderopvang en onderwijs

Vakblad Kinderopvang en Onderwijs (Skrid Media) en de Federatie Kinderopvang sloten in 2019 een partnershipsovereenkomst af. Lees hiervoor ook het artikel dat werd gepubliceerd in de editie van het voorjaar 2019.

Het Vakblad verschijnt vier keer per jaar en schrijft uitgebreid over de sector Kinderopvang (en Onderwijs) waarin je werkzaam bent. Vanuit deze samenwerking leveren we inhoudelijke input, ideeën en aandachtspunten t.b.v. het Vakblad. Waarmee we willen bijdragen om van het Vakblad een vaste waarde voor de sector te maken.

Het Vakblad wenst de leden van FKO een abonnement aan te bieden voor vier uitgaven voor de prijs van slechts € 27,50 incl. BTW.

Hiermee blijf je op de hoogte van alle actuele zaken binnen je sector. Je kan het abonnement bestellen via de website www.vakbladkinderopvangenonderwijs.be (geef aan dat je lid bent van FKO) of via e-mail naar info@vakbladkinderopvangenonderwijs.be.

Als voorsmaakje kan je hier de digitale versie van de editie zomer 2019 terugvinden.